Jag skulle gärna vilja lära mig att spela ett musikinstument


Jag har alltid varit fascinerad av folk som man spela något slags musikinstrument för jag tycker att det verkar väldigt svårt att lära sig.

Det skulle ju vara jätte roligt att kunna spela piano till exempel och jag har försökt att göra det också men det har inte gått så bra och det gäller ju att inte ge upp med en gång för jag kan tänka mig att det tar ganska lång tid att bli bra på att spela att musik instrument. Men frågan är om man ska välja just piano om man vill lära sig spela ett musikinstrument. Det är ju väldigt dyrt med pianon och jag har absolut inte råd att köpa något piano just nu. Då kanske det är bättre att lära sig att spela munspel för ett munspel har jag ju i alla fall råd med och dessutom så är det ju lite lättare att ta fram ett munspel på en fest och spela en truddilutt jämfört med ett piano. Gitarr är ju ett annat alternativ också och det vore ju väldigt roligt att lära sig spela gitarr måste jag säga.

Jag har hittat en väldigt intressant sida som heter Musikalisk.se om instrument och det kan ju vara bra att läsa lite om olika instrument innan man bestämmer sig för vilket instrument man ska intressera sig för.